Vad vi gör

Ditt Kontor förenklar ditt företagande

Du behöver inte göra allt själv!

Från Ditt Kontor på Medevivägen 61 i Motala hjälper vi små och medelstora ägarledda företag med allt. Vi är företagarens kontor.

Vi kan bokföra, göra löner, svara i telefon, öppna dina brev, påminna om deadlines, boka möten, fakturera, översätta dokument, skicka en order, upprätta årsredovisning, svara på det där konstiga myndighetsbrevet, ordna en sommarfest, skatteplanera, deklarera, upprätta bokslut, starta företag…

Vi är ett fullserviceföretag

Nu låter det kanske som att vi kan göra precis allt, och på sätt och vis stämmer det. Vår idé har alltid varit att erbjuda företagaren alla de tjänster och den service man skulle få på ett stort företag. Du ska kunna fokusera på din verksamhet och lämna allt annat till oss.

Jessica

Vi bryr oss

Vi arbetar digitalt men inte opersonligt. Vi är engagerade, nytänkande och vi vill hjälpa dig och ditt företag nå de mål du satt upp. Samtidigt ska vi ha trevligt på vägen.
Oavsett hur mycket eller lite hjälp du vill ha från oss, så anpassar vi vår service efter dina behov och önskemål. Vi ser fram emot att följa med på ditt företags utvecklingsresa!